1.03.2010

Buradan tüm eski sevgililerime sesleniyorum =D

Bir şeyi ben kırdıysam eğer, kırık parçalar daha da değer kazanır.

Özel bir şey yaşadığımızı düşünüyordum ama böyle düşünmesi gereken sendin, zavallı. Yanımda duruyordun, bunu fark etmeliydim. Senin hakkında tüm bildiklerime, burnuma çalınan tüm kokulara(!) rağmen elimi tutma lütfu üzerinde kutup yıldızlı bulutsuz gece gibi aydınlık bir hediyeydi.

İnsan görürsün diye bekliyor ama...

Tolkien'ın da dediği gibi, siz insanoğlu tamahkar bir ırksınız be yavrum.

İyi bir şey yaşıyorduk ama tüm o mekanik aletlerinle birlikte - ulan tuvalete bile onlarla gidiyordun - senin romantizminin kötü değil programlanmış olduğunu bilmeliydim.

Bu yüzden yürüyüp geçtiğimi gördüğünde sakın konuşma bile. Sen koltukta oturuyormuşsun da ben TV5'teymişim farzet. Beni haberlerde görebilirsin ya da ne bileyim 'Ölmeden Önce Seks Yapılması Gereken 1001 Kişi' kitabında ama bu bir promosyon değil çocuğum, beni parasını ödemeden göremezsin artık.

Nereye meylettiysen orada kalabilirsin hayatım, dur şimdi ben bir oynayayım. Ah bir de beni annenin evinden arama, açmayacağım.

Bak şimdi kim ağlıyor hii hii hiş...

Kaybettiğini sandığı şey hii hii his...

Biliyorum bazı yapışkanlar porselen tutabiliyorlar ama İkiz Kuleleri tekrar inşa edenler bile benim kırdıklarımı toparlayamazlar. Kariyerinin tepesinde bir manikürcü dahi düzeltemez artık senin kırılan tırnaklarını.

O yüzden bana tırmanmaya çalışma.

...

Je ne sais pas mais c'est la vie.

Yüzümden çekil bi'.

3 yorum:

  1. Kocaman bir denizde olmak var.Suyunu az da olsa kendini temzileyebilen temizlenese bile içinden rahatça kaçabileceğimiz en azından mekanını bizim seçeceğimiz bir denizde olmak var.
    Birde akvaryumda başkalrına muhtaö hale gelmek var
    Akvaryumda size başarılar (=

    YanıtlaSil
  2. midem bulandıran şeyin kötü kokular olduğunu farkettim şimdi bir de hayatı kendinin bile varolamadığı bir çok ufak kareden oluşan,sahip olduğu kimliklerden başka varlığının anlamı,açıklaması olmayan,sadece nefes alıyor ve görüntüsünde diye insan olduğunu zannedenlerden ...

    YanıtlaSil
  3. oha taptım.
    taptım.
    daha güzel anlatamazdın!

    YanıtlaSil