10.21.2010

Oral Seksin Söyledikleri

Büyük bir yatak bu. İki kişilik standart  yatakların ortalamasından geniş. Yerden yüksekte olsa heybetli de olurdu galiba ama, bu şandan uzak olduğu kadar yerle de yeksan. Nevresimi derbeder, battaniyesinin rengi atık, yorganı rutubetli. Varoş betimlemeye hiç uymayan iki güzel oğlan var içinde, debeleniyorlar. Kıyafetlerini çıkartmadan sevişecek kadar toylar. Zamanında geçtikleri yollarda, oyuncakları da olmuşlar başka adamların. Kötü adamların. Nasıl desem... O yatağa yakışan adamların. O tarz yataklara ait olan erkeklerin.
O veletlerden biri benim. Müstesnalığını eksikliğine borçlu olan. Diğeri de sensin. Yarım kalmışlığının sebebi mükemmeliyeti olan. Yaşlı kıt'anın iki farklı ekolünü temsilen, gülerek sevişiyorlar. Bir ayrılık sonrası kutlama seksi bu. Aradan yedi ay geçmiş, ayrı kalamamışlar da bir araya gelmişler gibi bir hava var ortada. Yapmacık geliyor onlara da. Yürümeyeceğini biliyorlar gibi. Geçen zamanla, eski ilişkileriyle dalga geçerken gözlerinde bu parlıyor. İşleri bitince, ki ıslaklığa ulaşamadan bırakacaklar, birbirlerine sarılmadan yatağın farklı uçlarında uyuyacaklar.
Sen olan yorganın altından yukarı doğru çıkıyor, başı diğeriyle aynı hizaya gelince öpüyor onu ve ''Senin sıran.,, diyor. Gülümsüyorlar.
Ben olan bu sefer iniyor rutubetin içine. Seni ağzına alıyor. Diğeri kadar başarılı değil yaptığı bu şeyde. Yukarıya çıktığında sençocuk ''Hala kötüsün bunda. Bıraktığım gibi.,, diye kısık bir kahkaha atıyor. Benvelet alınıyor şakacıktan. Devam ediyorlar.

Peki ne olsa daha iyiydi? Aksi mi? Bu işi çok iyi yapmaya başlayacak kadar kirlense o oğlan, mutlu olur muydun?
Eğer hoşuna gidecekse, artık daha iyi. Tekrar denesinler bakalım, bu sefer seni memnun edebilecek mi?

3 yorum: